Σχετικά με τον συντάκτη

ηλικιωμένος άνδρας με διαβήτη έξωΧαίρετε! Ονομάζομαι Δημήτρης Παπαμούστος. Η μεγαλύτερή μου επιθυμία είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι διαβητικοί να μάθουν για έναν απλό και κυρίως υγιή τρόπο βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους, ανεξάρτητα από τον τύπο διαβήτη που έχουν. Για μένα, έναν 44χρονο διαβητικό που μετρούσε κάθε πρωί το επίπεδο του σακχάρου, λάμβανε ινσουλίνη πριν από κάθε γεύμα, που κυριολεκτικά παρακολουθούσε πώς αναπνέει απλά για να μην ταράξει κάτι, αυτή ήταν μια σωτηρία για την οποία πραγματικά δεν πίστευα ότι υπήρχε.

Είμαι διαβητικός εδώ και 21 χρόνια και κάθε στιγμή της ζωής μου ήταν συνυφασμένη με το γεγονός ότι είμαι “άρρωστος” και ότι πρέπει να προσέχω το κάθε μου βήμα. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό γιατί πάντα ξεχωρίζετε. Πολλοί με έχουν περιγράψει σαν “εκείνο με τον διαβήτη” ή “εκείνον που τρυπιέται”. Ξέρω ότι κανείς δεν είχε κακό σκοπό, αλλά εγώ απλά ήθελα να είμαι σαν τους άλλους.

Γι’ αυτό σήμερα γιορτάζω το όνομα του Άλαν Μπράουν, του ανθρώπου που μου επέστρεψε την κανονική μου ζωή. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αναζήτηση βοήθειας για τους διαβητικούς και ακριβώς εξαιτίας της ανιδιοτελής βοήθειάς του αποφάσισα να τον ευχαριστήσω με αυτό τον τρόπο. Έγραψα ένα blog μέσω του οποίου θα ενημερώνω τους διαβητικούς σχετικά με τη μέθοδό του και, ελπίζω να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους να αναστρέψουν τον διαβήτη και να αρχίσουν να ζουν πιο υγιεινά.